Upozorenje

Obavijesti za studente

„Što želiš raditi u slobodno vrijeme?“


Ažurirano Petak, 18. Rujan 2020 12:15

Studentski centar Rijeka u sklopu svoje djelatnosti organizacije slobodnog vremena studenata/ica provodi anketu „Što želiš raditi u slobodno vrijeme?“. Anketom se želi dobiti uvid u potrebe i želje studenata/ica za aktivnostima slobodnog vremena. Tijekom listopada će se temeljem rezultata ankete kreirati Plan aktivnosti slobodnog vremena za zimski semestar. Cilj ove aktivnosti je aktivno uključiti studente/ice u proces odlučivanja o aktivnostima slobodnog vremena. Ovim putem Studentski centar Rijeka poziva sve studente/ice da izdvoje nekoliko minuta vremena kako bi si osigurali zanimljive aktivnosti ovog semestra. Anketi se može pristupiti najkasnije do 30. rujna 2020. godine. Anketi možete pristupiti na sljedećoj poveznici. https://www.scri.uniri.hr/slobodno-vrijeme/anketa-sto-zelis-raditi-u-slobodno-vrijeme

Knjižnica MEDRi

Ažurirano Srijeda, 17. Lipanj 2020 12:38

U privitku se nalaze upute za rad knjižnice. Prostor Knjižnice otvoren je za korisnike prema u ograničenom sustavu rada.

Radno vrijeme
Posudba knjiga
Korištenje čitaonice

„I'm not a robot“

Ažurirano Ponedjeljak, 15. Lipanj 2020 10:47

Poštovani,
U srijedu 17. lipnja 2020. s početkom u 11 sati, u susjedstvu sveučilišni Kampus na Trsatu, održat će se službeno otvorenje umjetničke hortikulturne instalacije „I'm not a robot“, by Darko Fritz

U prilogu možete pronaći više informacija o samoj hortikulturnoj intervenciji u prostoru.
Upitnik

Ažurirano Srijeda, 10. Lipanj 2020 12:53

Ministarstvo znanosti i obrazovanja pripremilo je upitnik kojim žele prikupiti mišljenja studenata o  prehrambenim navikama i zadovoljstvu prehranom u studentskim restoranima (restoranima subvencionirane studenske prehrane).
Upitnik će biti otvoren do 23. lipnja 2020. godine, a rezultati upitnika bit će podloga za unaprjeđenje subvencionirane prehrane studenata.
Upitnik se nalazi na sljedećoj poveznici: Upitnik

Knjižnica MEDRi


Ažurirano Ponedjeljak, 1. Lipanj 2020 10:00

Od ponedjeljka 1. lipnja otvara se prostor Knjižnice za učenje i posudbu knjiga uz pridržavanje najviših higijenskih uvjeta i mjera socijalnog distanciranja. Knjižnica će raditi dvokratno od 9:00 do 13:00 i od 16:00 do 20:00. Više u nastavku...Odluka Ministarstva o početku nastave

Ažurirano Četvrtak, 7. Svibanj 2020 10:20
 

Poštovani studenti,
s obzirom na trenutnu situaciju popuštanja mjera te činjenicu da još nemamo službenu Odluku Ministarstva o početku nastave, obavještavamo Vas da službe Fakulteta započinju sa redovnim radom u ponedjeljak 11. svibnja.2020. godine.

Teorijska nastava i dalje će se održavati online ( još uvijek nije dozvoljeno okupljanje ), dok se s praktičnom nastavom planira započeti 01. lipnja 2020. godine (ovisno o razvoju situacije).

Detaljne satnice praktične nastave za sve programe preddiplomskih stručnih studija biti će objavljene na mrežnim stranicama i poslane predstavnicima studenta najkasnije do 22. svibnja 2020. godine.

Službeno smo obaviješteni od strane Sveučilišta da će studentski smještaj biti omogućen od 11. svibnja 2020. godine (obavezno provjeriti sa Studentskim centrom).

Ispitni termini dogovaraju se sa voditeljima kolegija, te će se dio ispita održati online, a dio u prostorima Fakulteta uz poštivanje socijalne distance i boravak ne više o deset osoba u prostoriji.

Uprava Fakulteta

Sveučilište u Rijeci isplatilo subvencije studentima slabijeg socioekonomskog statusa

Ažurirano Ponedjeljak, 27. Travanj 2020 9:40

Subvencija za troškove smještaja studentima slabijeg socioekonomskog statusa u Studentskom naselju „Trsat“ isplaćena je za zimski semestar (rujan, listopad, studeni, prosinac, siječanj i veljača) isplaćena je sukladno ranijoj najavi.

Iznosi mjesečne subvencije:

1. kategorija ( prihodi po članu kućanstva do 900,00 kn) – 132,50 kn;
2. kategorija (prihodi po članu kućanstva od 900,01 do 1500,00 kn) – 100,00 kn;
3. kategorija (prihodi po članu kućanstva od 1500,01 – 2161,90 kn) – 80,00 kn.
Više doznajte u nastavku...


 Iskustvo zlata vrijedi 2020.

Ažurirano Četvrtak, 05. Ožujak 2020 8:43
 

https://www.poslovni.hr/wp-content/uploads/2020/02/slika-za-pd-clanak.pngPoslovni dnevnik već tradicionalno putem društveno odgovornog projekta "Iskustvo zlata vrijedi" spaja partnere poslodavce sa studentima s invaliditetom i studentima slabijega materijalnog statusa, s ciljem omogućavanja prakse radi lakšeg zapošljavanja u budućnosti.

Kroz projekt "Iskustvo zlata vrijedi" proširuje se svijest u poslovnoj i široj zajednici te se problematizira pitanje zapošljavanja onih koji do posla zbog osobnih razloga i drugih okolnosti teže dolaze.

Poslovni dnevnik i ove godine želi svima kojima život nije pružio jednaku startnu poziciju pomoći da se lakše uključe na tržište rada te jednog dana ravnopravno sudjeluju u tržišnoj utakmici.
Zainteresirani studenti se za sudjelovanje mogu prijaviti ispunjavanjem prijavnice najkasnije do 25. ožujka 2020.
Dodatne informacije, uvjeti natječaja i i prijava dostupni su na poveznici:

Za više informacija nazovite 01/ 6300 743ili pošaljite poruku na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


 Važna obavijest studentima!!

Ažurirano Srijeda, 26. Veljača 2020 7:51
 

Sveučilište u Rijeci odgađa planirani Welcome day za dolazne Erasmus studente i savjetuje izbjegavanje odlaska studentima u zarazom zahvaćene regije

Sukladno danas pristigloj obavijesti Agencije za mobilnosti i programe EU koja se odnosi na korisnike programa Erasmus+ izdate u kontekstu izbijanja korona virusa, Uprava Sveučilišta u Rijeci donijela je odluku o odgodi manifestacije Welcome day za dolazne Erasmus studente ljetnog semestra 2019/2020., planirane za 4. ožujka 2020. (srijeda) u prostoru Građevinskog fakulteta u Rijeci. Na mrežnoj stranici Sveučilišta u Rijeci objavljena je vijest o otkazivanju manifestacije Welcome day za dolazne Erasmus studente.
 Početak nastave iz premeta Fiziologija s patofiziologijom za studente Radiološke tehnologije

Ažurirano Ponedjeljak, 24. Ožujak 8:20

Drage kolegice i kolege, obaviještavam vas da nastava iz predmeta Fiziologija s patofiziologijom počinje dana 26.2.2020.  u 13 h (predavaonica  Z3 FZS) Uvodnim predavanjem, koji se sastoji od objašnjenja izvedbenog nastavnog plana za predmet i predavanja o stanici i njezinoj funkciji te biološkim učincima zračenja.
Veselim se sustretu sa svima vama.
Lijepi pozdrav, voditeljica
Prof. dr. sc. Gordana Laškarin

 


 

Rijeka psihologije 2020.


Ažurirano Četvrtak, 13 Veljača 2020 7:56

Rijeka psihologije 2020. i ove godine teče od 17. do 23. veljače i donosi više od 110 programskih aktivnosti. Održat će se brojne radionice, predavanja, dani otvorenih vrata, okrugli stolovi, tribine, promocije, konferencija i pub-kviz.

Nezaobilazni dio manifestacije je i humanitarna akcija u sklopu koje se prikupljaju sredstva za Podcentar predškolskog odgoja „Maestral“ za nabavu opreme za rad s djecom s poremećajima iz spektra autizma.

Sve detalje možete pogledati na https://www.rijekapsihologije.org/program


 
Maškarani party

Ažurirano Srijeda, 12. Veljača 15:10

“Dođi i budi što želiš!” jer vas Studentski centar Rijeka u suradnji s Karnevalskom skupinom Kampus poziva na najluđi maškarani party na Kampusu koji će se održati u subotu 15. 02. 2020. s početkom u 20:00 sati.

Maškarani party će se održati u caffe baru Kampus (AKVARIJ), a pozvani su svi studenti/ce te djelatnici/e Sveučilišta u Rijeci i  Studentskog centra Rijeka.

Za veseli maškarani štimung pobrinut će se DJ MASH uz najpoznatije hitove 90' i 00'. Budite sigurni da vas očekuje najbolji provod do dugo u noć.  

Za sve vas koji niste sigurni kako se maskirati ne brinite jer smo i za to pronašli rješenje pa ćete moći na licu mjesta maskirati lice uz pomoć tehnike oslikavanja lica (Face painting).

Poziv na sudjelovanje - LEAP Summit 2020

Ažurirano Utorak, 11. Veljača 2020 9:33


Prijavi se na međunarodnu konferenciju - LEAP Summit! LEAP Summit je međunarodna multidisciplinarna konferencija koja se održava u Zagrebu od 26. – 27.03.2020. U 2020. godini LEAP će okupiti više od 3,000 sudionika iz više od 40 zemalja svijeta. Fokus konferencije je na multidisciplinarne teme povezane s poduzetništvom, Europskom unijom, inovacijama, digitalnim tehnologijama, modernim trendovima i inspiracijom. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno za sve sudionike. Prijave su otvorene do 15.03. na: https://leapsummit.com/apply-now/


  

Wings For Life World Run 2020 u Zadru 3. svibnja 2020.


Ažurirano Petak, 07. Veljača 2020 7:51