2. MEĐUNARODNA ZNANSTVENA KONFERENCIJA „4 HEALTHY ACADEMIC SOCIETY“

15.02.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Od 30. svibnja do 1. lipnja 2024. godine u Hrvatskoj, u Gradu Poreču, održat će se 2. međunarodna znanstvena konferencija „4 Healthy Academic Society“. Uz glavne organizatore  Hrvatski akademski sportski savez i Hrvatsku Akademiju znanosti i umjetnosti Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci je, kao i prošle godine, suorganizator u suradnji s partnerima iz akademske zajednice, sportskog i zdravstvenog sektora Republike Hrvatske.

Cilj konferencije je promicanje zdravog načina života kroz stručni i znanstveni pristup temama  vezanim uz sport i zdravstveno usmjereno tjelesno vježbanje kao važne temelje kvalitete života u akademskoj zajednici. Teme konferencije uključuju inovacije u sportskoj tehnologiji, ozljede u sportu, dualne karijere, psihološke i sociološke aspekte studentskog sporta te općenito studentske populacije, održive sportske programe, kao i druge aktualne teme vezane uz studente i sport.

Pozivamo znanstvenike, istraživače i stručnjake da podijele svoja istraživanja i sudjeluju u raspravama kako bismo zajedno oblikovali budućnost akademskog sporta i aktivnog načina života u akademskoj zajednici. Nemojte propustiti priliku biti dio ove važne inicijative za poboljšanje zdravlja, sportskih i rekreativnih programa vježbanja u akademskoj zajednici. U radu konferencije može se sudjelovati i uživo i online.

Za više informacija o konferenciji i prijavi, posjetite web stranicu: https://conference.unisport.hr/

Skip to content