Informativni dan programa Hrvatske zaklade za znanost – programi mobilnosti mladih istraživača

27.10.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Centar za potporu pripremi kompetitivnih znanstvenih projekata Sveučilišnog centra za istraživanje i inovacije u Rijeci u suradnji s Hrvatskom zakladom za znanost organizira Informativni dan programa Hrvatske zaklade za znanost – programi mobilnosti mladih istraživača koji će se održati 30. listopada 2023. godine s početkom u 10h, na Građevinskom fakultetu u Rijeci (Radmile Matejčić 3, dvorana G-003, prizemlje).

Informativni dan o programima Hrvatske zaklade za znanost bit će usmjeren na pregled trenutno otvorenih natječaja mobilnosti za mlade istraživače. Također će se dati pregled relevantnih programa za znanstvenike te načina na koji razumijevanje odrednica natječaja može pomoći u pripremi projektnog prijedloga. Informativni dan će otvoriti prof. dr. sc. Gordan Jelenić, prorektor za znanost i umjetnost, a izlaganja će održati Sandra Milovanović Soldatić i Valentina Janjetić Leporić iz Hrvatske zaklade za znanost.

Više informacija o Informativnom danu možete pronaći u programu događanja. Sudjelovanje je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice. U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-adresu cpp@uniri.hr.

Skip to content