INTERNATIONAL SCIENTIFIC MEETING – CSIC 2023 Croatia

13.09.2023.
/ Vijesti / /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas nas otvaranje INTERNATIONAL SCIENTIFIC MEETING – CSIC 2023 Croatia koje će se održati u ponedjeljak 18. 09. 2023. na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci (Velika predavaona), Viktora Cara Emina 5  s početkom u 14.00 sati.

Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci domaćin je ove značajne međunarodne konferencije koja će se održati od 18. do 21. rujna 2023.  na kojoj će se predstaviti najnoviji rezultati ovog globalnog istraživačkog projekta u kojem sudjeluje 21 država, a na konferenciju stižu predstavnici iz 11 zemalja iz Sjeverne i Južne Amerike, Azije i Europe. Caring Science International Collaborative (CSIC) trenutno je jedini globalni istraživački projekt koji proučava dobrobit i zadovoljstvo poslom medicinskih sestara i tehničara na njihovom radnom mjestu. Njihova istraživanja o zdravstvenom okruženju najopsežnija su analiza zadovoljstva poslom medicinskih sestara na svijetu, koja se koriste za poboljšanje uvjeta rada, organizacije posla i zadovoljstva zaposlenika, te povećanje kvalitete skrbi i optimizacije poslovanja u sustavu zdravstva.

Kao članovi CSIC-a, FZSRI od 2020. u suradnji s Kliničkim bolničkim centrom Rijeka, Domom zdravlja Primorsko-goranske županije i Hrvatskom komorom medicinskih sestara daje hrvatski doprinos u  unapređenju ovog važnog područja istraživanja.

Nadamo se da ćete se odazvati naąem pozivu za otvaranje konferencije, ali da ćete naći vremena i za praćenje prezentacije rezultata i programa koji šaljemo u prilogu.

Primjena rezultata i smjernica proizašlih iz CSIC istraživanja osigurava poboljšanje kvalitete skrbi, bolje ishode liječenja, smanjuje troškove zdravstva i povećava zadovoljstvo medicinskih sestara i tehničara u praksi.

Za sve koji nisu u mogućnosti osobno prisustvovati osigurali smo i on line pristup:

INTERNATIONAL SCIENTIFIC MEETING – CSIC 2023 Croatia – Monday

INTERNATIONAL SCIENTIFIC MEETING – CSIC 2023 Croatia – Tuesday

INTERNATIONAL SCIENTIFIC MEETING – CSIC 2023 Croatia – Thursday

Skip to content