Javni poziv za prijavu projekata

23.10.2023.
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Objavljen je Javni poziv za prijavu projekata koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje su isključivo namijenjene studentima sukladno Zakonu o obavljanju studentskih poslova.

Cilj Poziva je dati poticaj studentima i studentskim organizacijama u provođenju što većeg broja aktivnosti koje doprinose poboljšanju studentskog standarda i kvaliteti života studenata.

Javni poziv za prijavu projekata koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje su isključivo namijenjene studentima

Studentski centar Rijeka u suradnji s Povjerenstvom za raspodjelu naknade za posredovanje pri obavljanju studentskih poslova objavio je dana 17.10.2023. godine Javni poziv za prijavu projekata koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje su isključivo namijenjene studentima. Pozivamo studente pojedince, studentske organizacije i grupe studenata da prijave svoje projekte najkasnije do 17.11.2023. godine.

Sve informacije o Javnom pozivu možete pronaći na internetskoj stranici Studentskog centra Rijeka:

https://www.scri.uniri.hr/student-servis/studentski-projekti

Za sve upite vezane uz Poziv možete se obratiti putem elektroničke pošte na adresu: projekti@scri.hr ili telefonskim putem na broj telefona: +385 99 529 4293, najkasnije 5 dana prije isteka roka za prijavu projekata.

Skip to content