“JESMO LI RAVNOPRAVNE? Rodna ravnopravnost i borba protiv diskriminacije u Primorsko-goranskoj županiji i kako nam EU projekti u tome mogu pomoći?“

14.11.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Poštovane i poštovani,

povodom obilježavanja Europskoga dana jednakih plaća, Primorsko-goranska županija i Javna ustanova „Regionalna razvojna agencija Primorsko-goranske županije“ pozivaju Vas nasudjelovanje na javnoj tribini pod nazivom  “JESMO LI RAVNOPRAVNE? Rodna ravnopravnost i borba protiv diskriminacije u Primorsko-goranskoj županiji i kako nam EU projekti u tome mogu pomoći?“ , koja će se održati

u srijedu, 15. studenoga 2023. godine od 11:00 do 13:00 sati, u Akvariju Sveučilišta u Rijeci (Kampus Trsat, Ul. Radmile Matejčić).

Javna tribina će uključivati izlaganje o utjecaju EU projekata na rodnu ravnopravnost i suzbijanje diskriminacije te panel raspravu s istaknutim predstavnicama Primorsko-goranske županije, jedinica lokalne samouprave, akademske zajednice, gospodarskog sektora te civilnoga društva.

Zbog ograničenog broja mjesta, za sudjelovanje na javnoj tribini potrebna je prethodna registracija putem online obrasca na poveznici: https://forms.gle/MGgzvinae8crE6TR6 ili skeniranjem QR koda putem Vašeg pametnog telefona na pozivnici.

Više informacija dostupno je na internetskim stranicama https://prigoda.hr/2023/11/08/poziv-na-javnu-tribinu-jesmo-li-ravnopravne-povodom-obiljezavanja-europskoga-dana-jednakih-placa/  i www.pgz.hr te društvenim mrežama https://www.facebook.com/events/875865803720367/ .

Skip to content