Održana edukacija osteopatskih tehnika manipulacije kralježnice za djelatnike Katedre za fizioterapiju i studente koji sudjeluju u provođenju S(u)PORT projekta

23.04.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

U sklopu kontinuiranog napretka i ulaganja u znanje  studenata i djelatnika, na Katedri za fizioterapiju Fakulteta zdravstvenih studija organizirana je edukacija Manipulacije kralježnice u suradnji s tvrtkom za edukaciju Higeja. Edukacija je održana 20. i 21. travnja za studente fizioterapije i djelatnike Katedre, pod vodstvom stručnjaka na polju osteopatije i ravnatelja Akademije za manualnu terapiju iz Ljubljane, mr.sc. Željka Radmanovića.

Polaznici su imali priliku sudjelovati u interaktivnom predavanju uz praktične vježbe, simulacijama slučajeva iz prakse te raspravama o najnovijim istraživanjima i trendovima u području manipulacija kralježnice. Osim stjecanja praktičnih vještina, ova edukacija obuhvatila je sigurnosne protokole i etičke smjernice prilikom provedbe tehnike manipulacije kralježnice.

Prvom u nizu edukacija, Katedra za fizioterapiju ukazuje na važnost cjeloživotnog obrazovanja svojih djelatnika te na stjecanje znanja studenata i izvan zadanih fakultetskih programa.

Skip to content