Održana radionica “Sestrinstvo 2.0: Inovacije i umjetna inteligencija u zdravstvu” na Fakultetu zdravstvenih studija u Rijeci

24.04.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

U okviru Tjedna znanosti 2024. Sveučilišta u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija organizirao je radionicu “Sestrinstvo 2.0: Inovacije i umjetna inteligencija u zdravstvu”. Događaj je održan u manjim grupama u formatu science cafe, što je omogućilo interaktivniju i osobniju komunikaciju između predavača Mario Dugonjić i Petre Šaban Valentek te sudionika. Radionica je započela u 12:00 sati u predavaoni Z7.

Studenti su imali priliku aktivno sudjelovati u diskusijama i razmjenjivati ideje o upotrebi umjetne inteligencije u sestrinstvu. Također, radionica je pružila poticajno okruženje za kreativno istraživanje i učenje, što je kod studenata izazvalo izrazito pozitivne reakcije.

Također, u prilogu ovog priopćenja možete pronaći fotografije s događanja koje dodatno svjedoče o uspješnoj realizaciji radionice. Zadovoljstvo kako organizatora tako i studenata ističe važnost takvih događanja u obrazovanju budućih zdravstvenih profesionalaca.

Fakultet zdravstvenih studija nastavlja s nizom sličnih događanja, nastojeći pružiti studentima najbolje moguće uvjete za učenje i profesionalni razvoj.

Zahvaljujemo svim sudionicima i veselimo se novim susretima i edukacijama.

Skip to content