Projekti mobilnosti studenata i (ne)nastavnog osoblja financirani sredstvima za vanjsku politiku (KA171) Erasmus programa na našem fakultetu

27.10.2023.
/ Vijesti / /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci u suradnji sa Medicinskim fakultetom odobren je projektni prijedlog suradnje s Fakultetom zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru u okviru Erasmus programa za Ključnu aktivnost 1 za područje visokog obrazovanja – Projekti mobilnosti studenata i (ne)nastavnog osoblja financirani sredstvima za vanjsku politiku (KA171).

Sveučilištu u Rijeci odobreno je ukupno 350.036,00 EUR za realizaciju 76 mobilnosti studenata i nastavnog/nenastavnog osoblja.

Sveučilište u Rijeci već deset godina surađuje sa Sveučilištem u Mostaru na način da nastavnici iz različitih sastavnica Sveučilišta u Rijeci održavaju nastavu na različitim sastavnicama Sveučilišta u Mostaru. Umrežavanje nenastavnog i nastavnog osoblja Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci i Fakulteta zdravstvenih studija u Mostaru doprinosi daljnjem jačanju stručne i znanstvene povezanosti te razvoju projekata koji potiču kvalitetu nastave i znanstveno-istraživačkog rada te time povećanju znanstvene produkcije obje sastavnice.

Više o projektu na:

Skip to content