Specijalističko usavršavanje prvostupnika sestrinstva u djelatnosti hitne medicine

20.06.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Na Fakultetu zdravstvenih studija u Rijeci u ponedjeljak, 19.lipnja, održana su prva predavanje za polaznike specijalističkog usavršavanja prvostupnika sestrinstva u djelatnosti hitne medicine. Program specijalističkog usavršavanja provodi se za polaznike iz Primorsko-goranske i Karlovačke županije. Na samom početku, dekanica prof. Daniela Malnar, prodekanica za nastavu prof. Gordana Brumini i voditeljica specijalističkog usavršavanja Kata Ivanišević srdačno su pozdravile sve polaznike i zaželjele im dobrodošlicu.

Naglasak je stavljen na činjenicu da je hitna medicina izuzetno zahtjevna i izazovna disciplina koja zahtijeva brzo razmišljanje, donošenje odluka u stresnim situacijama te primjenu naprednih medicinskih vještina. Specijalističko usavršavanje pružit će polaznicima priliku da se istaknu kao stručnjaci u području hitne medicine, s ciljem pružanja najbolje moguće zdravstvene skrbi pacijentima.

Polaznici će imati priliku proširiti svoje znanje i vještine kroz predavanja, radionice i kliničke vježbe koje će voditi stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u području hitne medicine.

Specijalističko usavršavanje prvostupnika sestrinstva u djelatnosti hitne medicine predstavlja važan korak u daljnjem profesionalnom razvoju polaznika. Fakultet zdravstvenih studija nastoji pružiti visokokvalitetno obrazovanje i podršku svojim studentima i polaznicima specijalističkih programa kako bi se osigurala stručnost i stručna osposobljenost u zdravstvenom sektoru.

Svi prisutni polaznici su iskazali svoje zadovoljstvo što im se pruža prilika za usavršavanje u području hitne medicine te su izrazili svoju motivaciju i predanost učenju i razvoju svoje karijere. Fakultet zdravstvenih studija  je uvjeren u njihov uspjeh i raduje se budućim dostignućima i doprinosu polaznika specijalističkog usavršavanja prvostupnika sestrinstva u djelatnosti hitne medicine u svojoj zajednici.

Skip to content